Problem with website? Post it in this thread.

Discussion in 'Announcements and Help' started by Jeff, Apr 22, 2012.

  1. pilot87

    pilot87 Well-Known Member

    Messages:
    6,685
    Likes Received:
    3,400
    Trophy Points:
    113
    Then run your fingers over the keyboard...... If that doesn't work....repeat steps 1 and 2 again or call "Woodys 1 hour Monitor massage service".....
     
    Woody and Stimpy like this.
  2. Stimpy

    Stimpy Wingnut

    Messages:
    3,352
    Likes Received:
    2,456
    Trophy Points:
    120
    I was thinking. ... which is not a good thing. ..... if it's a burning. ....it would be hurting on the back side. .... sorry way off topic. ..:burnsauce:.:poster oops::off topic:
     
    Woody and pilot87 like this.
  3. Woody

    Woody Sons of Trump

    Messages:
    4,753
    Likes Received:
    2,079
    Trophy Points:
    113
    Keep off my Rump....gotta take a dump
    Rumpty Dumtty had a great fall
     
  4. ABFer

    ABFer Super Moderator Staff Member

    Messages:
    18,410
    Likes Received:
    10,552
    Trophy Points:
    113
    It looks like there is some sort of delay when using the 'reply' button to quote a post and reply to it. There is quite often a little black box in the upper right of the screen after hitting 'reply' but the dialogue box appears and I am able to start typing. Then that black box disappears and the quote being referenced shows up below what I have already started typing and starts over down below, thus splitting my post. From what I see with other users' post I am not alone with this issue.
     
    kenneth likes this.
  5. Boilerpeddle

    Boilerpeddle Drawing found in trailer

    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    243
    Trophy Points:
    63
    This text should be red. This text should be blue..ish
    seems like it doesn't work with the rich text editor. Just wondering if I'm doing something wrong or is the option turned off...but then its seems like I wouldn't get the option in the editor.
     
    Cerberus_Kelpie likes this.
  6. Stimpy

    Stimpy Wingnut

    Messages:
    3,352
    Likes Received:
    2,456
    Trophy Points:
    120
    Color doesn't work for me either
     
  7. ABFer

    ABFer Super Moderator Staff Member

    Messages:
    18,410
    Likes Received:
    10,552
    Trophy Points:
    113
    I believe that color and the option for larger and smaller fonts have been disabled for us all.
     
  8. Cerberus_Kelpie

    Cerberus_Kelpie Wings Over the World!

    Messages:
    2,612
    Likes Received:
    421
    Trophy Points:
    83
    HELLO,

    AMOS and ANDY started that "Color thing", well, oh, anyways, uhhhh, hmmmm.

    That was two upgrades ago as far as I recollect.
    I'm not quite as there now as I think I was before a few Astronomical Rotations.
     
    Last edited: Aug 20, 2016
  9. pro1driver

    pro1driver I am LAST

    Messages:
    5,803
    Likes Received:
    1,009
    Trophy Points:
    113
    i just found this morning, (a few minutes ago) that this site does not have a "multi-quoting" feature. it never was any concern before, as i'd usually only quote one person, but this morning, i wanted to quote 2 people and could not do it, with out going back and forth a few times, till i finally had to copy a posting, THEN edit it to the quote i wanted, and then add THAT to the quote i was making.

    so, can you please add a "multi-quote" feature for us?

    thanks in advance
     
  10. mud

    mud Wonderin'

    Messages:
    7,838
    Likes Received:
    4,765
    Trophy Points:
    113
    The muti quoting seems to work.
     
    Last edited: Aug 29, 2016
    Cerberus_Kelpie likes this.
  11. mud

    mud Wonderin'

    Messages:
    7,838
    Likes Received:
    4,765
    Trophy Points:
    113
    Hit reply on the posts you want to quote, write your message, then hit post reply.
     
    Last edited: Aug 29, 2016
  12. Northern Flash

    Northern Flash Piss on our Flag, get a boycott against you.

    Messages:
    32,990
    Likes Received:
    11,553
    Trophy Points:
    113
    Question for you computer gurus.
    My computer doesn't react to posts very quickly. I can see that someone has posted something on a thread, on the main menu, but when I click on "go to next unread post", the new post isn't even there yet. Sometimes a post from 7 minutes earlier, isn't even there yet. So I have to push the "refresh" button all of the time. It used to refresh immediately and automatically. Is there an easy fix, or is it just that my computer system sucks?
     
  13. ABFer

    ABFer Super Moderator Staff Member

    Messages:
    18,410
    Likes Received:
    10,552
    Trophy Points:
    113
    I am not having that problem and I don't know what will cure it. Have you tried closing your browser and reopening it? Occasionally I have to delete and reinstall my browser when something gets corrupted and it won't work right. I don't have to do that often though, maybe once in a year or year and a half. Chrome was worse about that when I used it, I had to remove and replace it regularly.
     
  14. Northern Flash

    Northern Flash Piss on our Flag, get a boycott against you.

    Messages:
    32,990
    Likes Received:
    11,553
    Trophy Points:
    113
    Mine has been acting up for about a month. Real slow to refresh the new posts. It's not the end of the world, but annoying. I will try reloading my browser. Thanks.
     
  15. ESP

    ESP Well-Known Member

    Messages:
    2,460
    Likes Received:
    2,195
    Trophy Points:
    113
    Glad to know I am not alone. Sometimes when I am posting, I cannot type anymore or very slow. I have touch screen, so I can use my knuckles back wards and throw up words and run the screen fast. This usually works then I get a Mikes hard lemonade and just relax. Shut things down and wait till things are better. I do not have a lot of patience with technology. go figure, I have less patience with killary.:cuss: Thanks guys and gals.
     
    Northern Flash likes this.
  16. SuperCourse

    SuperCourse WHO IS JOHN GALT?

    Messages:
    8,209
    Likes Received:
    6,421
    Trophy Points:
    113
    I'm having problems using Edge, only on this site, Get a popup message that says TB is not responding, then I have to refresh and then I'm good for a few more page views and it happens again.
     
  17. ABFer

    ABFer Super Moderator Staff Member

    Messages:
    18,410
    Likes Received:
    10,552
    Trophy Points:
    113
    I'm having extremely slow response right now, is it just me?
     
  18. othertrucker2001

    othertrucker2001 Professional Flummoxer

    Messages:
    2,164
    Likes Received:
    634
    Trophy Points:
    113
    Yeah. That happens when you get old.....what...wait....ohhhhhh, your internet. Ooops.
     
    ABFer, Cerberus_Kelpie and pilot87 like this.
  19. pilot87

    pilot87 Well-Known Member

    Messages:
    6,685
    Likes Received:
    3,400
    Trophy Points:
    113
    You both will never get old or slow enough to be LAST.....
     
  20. othertrucker2001

    othertrucker2001 Professional Flummoxer

    Messages:
    2,164
    Likes Received:
    634
    Trophy Points:
    113
    Im so slow, I just got another year behind.
     

Share This Page